Metro negociază în continuare vânzarea lanţului de hypermarketuri Real

Autor: Alex Ciutacu Postat la 03 aprilie 2019 8029 afişări

Metro negociază în continuare vânzarea lanţului de hypermarketuri Real

Grupul german Metro este încă în discuţii cu mai mulţi investitori care şi-au arătat interesul pentru achiziţia lanţului de hypermarketuri Real, potrivit unui anunţ al companiei citat de Reuters.

Un purtător de cuvânt al companiei a menţionat că Metro este în „discuţii serioase” cu mai mult de doi investitori.

Publicaţia germană Handelsblatt a scris mai devreme în acest an că mai sunt doar doi investitori în această cursă şi-anume Redos Gruppe şi XĂBricks – ambii punând pe masă oferte de circa 900 milioane euro, potrivit surselor din apropierea discuţiilor.

Discuţiile „serioase” cu mai mulţi investiori ar putea însemna şi o şansă mai mare pentru vânzarea pe bucăţi a lanţului Real, încât ambii investitori sunt mai degrabă interesaţi de activele imobiliare decât de brand. Cu toate acestea, CEO-ul Metro Olaf Koch a anunţat că vrea să vândă lanţul ca întreg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metro,
real,
vanzare,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.