Stingătoare expirate şi personal neinstruit. Nereguli periculoase în centre sociale pentru copii şi bătrâni din Argeş. Instalaţia electrică, o „bombă cu ceas”

Postat la 02 aprilie 2019 34 afişări

Centre sociale pentru copii şi bătrâni din Argeş, unde au fost găsite stingătoare fără aviz sau autorizaţie de securitate la incendiu, căi de evacuare care nu sunt menţinute libere, personalul neinstruit în domeniul situaţiilor de urgenţă, au fost amendate de ISU Argeş.

Stingătoare expirate şi personal neinstruit. Nereguli periculoase în centre sociale pentru copii şi bătrâni din Argeş. Instalaţia electrică, o „bombă cu ceas”

Pentru neregulile constatate de angajaţii ISU Argeş la controale făcute la centrele de asistenţă socială din judeţ, au fost date amenzi în valoare de 78.000 de lei.

Potrivit ISU Argeş, au fost efectuate 39 de controale la unităţile de îngrijire şi cazare copii instituţionalizaţi, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi, atât private, cât şi de stat.

În urma acestor controale, au fost depistate 210 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor, dintre care 15 au fost soluţionate pe timpul controlului, iar restul au fost sancţionate contravenţional cu 98 de avertismente şi 16 amenzi, în valoare de 78.000 de lei.

„Au fost controlate 39 de obiective de asistenţă socială, atât private cât şi de stat. 13 au fost găsite fără aviz sau autorizaţie de Securitate la incendiu, iar alte două aveau doar aviz. Au fost date sancţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arges,
batrani,
copii,
personal,
nereguli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.