Mesajul inedit al unei profesoare pentru părinţii care se gândesc să îi dea cadouri la început de an şcolar

Postat la 14 septembrie 2021 76 afişări

Mesajul inedit al unei profesoare pentru părinţii care se gândesc să îi dea cadouri la început de an şcolar

O profesoară de flaut de la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti a scris un mesaj pe Facebook pentru păriţii care se gândesc să îi ofere „atenţii” la început de an şcolar.

Cadrul didactic le spune părinţilor că singura mulţumire pe care o are este atunci când îşi vede elevii pe scenă.

Sătulă să refuze „cadourile” pe care părinţii considerau să i le trimită pentru că „aşa se cade”, profesoara le-a transmis un mesaj inedit.

Profesoară: „Nu aştept niciun fel de foloase”

„Mic ghid pentru părinţi la începerea şcolii:

cafeaua o achiziţionez singură, dintr-un loc anume; 

plicul strecurat subtil în vreo punguţă de cadou lângă un pacheţel «inofensiv» cu o eşarfă sau altceva nu face decât să-mi crească tensiunea şi ajunge rapid la expeditor cu probabilitatea ca fiul/fiica să nu mai intre la clasa mea;

parfumurile nu se fac cadou, fac parte din categoria cosmeticelor intime pe care fiecare şi le alege;

bijuteriile mi le cumpăr tot singură şi foarte rar, cele pe care le port sunt foarte puţine şi au valoare sentimentală (le-am primit de la oameni dragi din familie);

stresul la care mă supuneţi prin insistenţele care în final se dovedesc inutile este în detrimentul copiilor dumneavoastră;

pentru munca pe care o prestez primesc un salariu, mi-am asumat asta, indiferent că este sau nu suficient; nu «aşa se face», «aşa se cade», «aşa trebuie»! Nu trebuie, nu se cade, nu se face deloc aşa!

dacă muncesc în plus sau îmi ajut elevii aşa cum cred eu că trebuie să o fac nu aştept niciun fel de «foloase», singura mulţumire pe care o am este să îi văd pe scenă aşa cum îi pregătesc eu să se prezinte.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
parinti,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.