Membrii delegaţiei FMI au venit la Guvern, pentru o discuţie cu Ponta

Postat la 02 iunie 2014 40 afişări

Membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI), aflată în România, au venit la Guvern pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, la întâlnire fiind prezenţi şi o parte dintre miniştri.

Membrii delegaţiei FMI au venit la Guvern, pentru o discuţie cu Ponta

 Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta va avea, luni, o primă discuţie cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, aflaţi la începutul misiunii pentru a treia evaluare a acordului stand-by.

"Este o discuţie exploratorie, care precede întâlnirile pe care membrii FMI le vor avea în următoarele zile cu miniştrii", au arătat sursele citate.

O misiune a Fondului Monetar Internaţional este prezentă, începând de luni, la Bucureşti pentru a treia evaluare a acordului stand-by, cea mai importantă temă de pe agenda discuţiilor cu autorităţiile vizând posibilitatea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale de la jumătatea anului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/membrii-delegatiei-fmi-au-venit-la-guvern-pentru-o-discutie-cu-ponta-12676275
12676275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.