Meleşcanu: Demiterea lui Baconschi, mişcare de imagine fără impact

Postat la 23 ianuarie 2012 16 afişări

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu (PNL) a declarat luni că demiterea lui Teodor Baconschi din funcţia de ministru de Externe este "o mişcare de imagine care nu va avea niciun fel de impact" şi, în plus, nepotrivită ca semnal internaţional în condiţiile în care acesta e la Bruxelles.

Meleşcanu a arătat că, oricum, Baconschi nu a fost niciodată "o miză", iar oamenii care protestează în stradă nu au strigat sloganuri împotriva acestuia.

"E o mişcare din poignet - poate mai aruncăm un sac de nisip, poate se ridică balonul. Balonul nu se ridică până nu se aruncă mai mulţi saci de nisip, sunt necesare demisii semnificative", a mai declarat Teodor Meleşcanu, spunând că e necesară demisia întregului Cabinet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Meleşcanu,
Baconschi,
imagine
/actualitate/melescanu-demiterea-lui-baconschi-miscare-de-imagine-fara-impact-9168851
9168851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.