MEGA-SURPRIZĂ pentru Simona Halep. Vestea care a lăsat-o FĂRĂ CUVINTE. „Foarte probabil se va întâmpla asta!”

Postat la 21 iulie 2017 919 afişări

Simona Halep va încheia mai repede vacanţa. Va participa în premieră la turneul de la Washington, unde a primit un wild card. E o schimbare de strategie faţă de anii trecuţi, când Simona a început mai târiziu seria turneelor americane pe hard.

MEGA-SURPRIZĂ pentru Simona Halep. Vestea care a lăsat-o FĂRĂ CUVINTE. „Foarte probabil se va întâmpla asta!”

"Este o mare jucatoarte de tenis. Mare, mica, jucatoare de tenis. Poate sa bata pe oricine si poate sa piarda inca la multa lume. Ati vazut la Roland Garros, nu era de pierdut un asemenea meci", a spus Ţiriac, potrivit  Dolce Sport.

Simona Halep poate deveni jucătoarea numărul 1 în lume înainte de ultimul grand slam al anului. US Open va începe pe 28 august.

"Foarte probabil ca va reusi sa fie un numar unu in lume, dar de aici pana la castigat un US Open, un Wimbledon este inca cale lunga", a mai spus Ţiriac

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.