Mega Image ajunge la 198 de magazine. Unde se deschide un nou supermarket

Autor: Cristina Cuncea Postat la 08 februarie 2013 36 afişări

Mega Image, parte a retailerului belgian Delhaize, a deschis vineri un magazin în Bucureşti, ajungând la 198 de supermarketuri la nivel naţional, potrivit unui anunţ al companiei.

Mega Image ajunge la 198 de magazine. Unde se deschide un nou supermarket

Mega Image, parte a retailerului belgian Delhaize, a deschis vineri un magazin în Bucureşti, ajungând la 198 de supermarketuri la nivel naţional, potrivit unui anunţ al companiei, informează Mediafax. Noul magazin, sub brandul Shop&Go, va fi situat pe Calea Moşilor, având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 84 metri pătraţi, a anunţat retailerul. Mega Image urmează să mai deschidă patru magazine noi până la finalul lunii februarie. Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde 198 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, dintre care 136 sub mărca Mega Image şi 62 Shop&Go.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-image-ajunge-la-198-de-magazine-unde-se-deschide-un-nou-supermarket-10551707
10551707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.