Mega Image a ajuns la 100 de magazine şi plănuieşte să deschidă încă patru anul acesta

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 noiembrie 2011 11 afişări

Mega Image a deshis cel de-al 100-lea magazin al reţelei, în Bucureşti. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 776 mp.

Unităţile sub brandurile Mega Image şi Shop&Go au fost deschise şi în Braşov, Piteşti, Târgovişte şi comune din aproprierea Bucureştiului. Numai în octombrie, Mega Image a inaugurat cinci noi locaţii, patru în Bucureşti şi una în Domneşti, în apropierea Capitalei.

"Vom continua să inovăm şi să ne extindem", declară Xavier Piesvaux, director general Mega Image. Reţeaua devine astfel cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, deschizând în acest an 29 de magazine. Trei sferturi din spaţii sunt în Capitală.

Intrat pe piaţă în 1995, lanţul Mega Image şi-a intensificat în ultima perioada expansiunea pe piaţa modernă de retail, dublându-şi numărul de magazine, de la 51 la 100 de magazine. Reţeua a fost prima care, conform propriilor declaraţii, a introdus noi tehnologii în comerţul modern local, precum etichetele electronice la raft sau sistemul de self scanning.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mega Image,
magazin,
vânzare
/actualitate/mega-image-a-ajuns-la-100-de-magazine-si-planuieste-sa-deschida-inca-patru-anul-acesta-8929190
8929190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.