Medicul Şerban Brădişteanu şi trei poliţişti, audiaţi la DNA pentru favorizarea lui Năstase

Postat la 26 iunie 2012 16 afişări

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală în cazul medicului Şerban Brădişteanu şi a trei ofiţeri de poliţie, pentru favorizarea infractorului, într-un dosar în care se fac cercetări privind îngreunarea executării pedepsei dispuse de instanţa supremă în cazul lui Adrian Năstase.

Procurorii îi audiază pe medicul Şerban Brădişteanu, precum şi trei poliţişti, printre care un şef din Poliţia Capitalei şi unul dintre cei doi poliţişti care a mers la locuinţa lui Năstase din strada Zambaccian pentru a pune în executare mandatul de executare a pedepsei. DNA suspectează că între persoanele vizate în acest dosar au existat înţelegeri premergătoare legate de modul în care să se facă arestarea şi ulterior încarcerarea lui Năstase, în baza condamnării definitive în dosarul "Trofeul calităţii".

Procurorul general, Codruţa Kovesi, a declarat că există suspiciuni cu privire la diagnosticul pus fostului premier Adrian Năstase şi că urmează să fie verificate toate actele medicale. Întrebată dacă există suspiciuni legate de diagnosticul pus lui Năstase, Kovesi a răspuns: "Da".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medicul-serban-bradisteanu-si-trei-politisti-audiati-la-dna-pentru-favorizarea-lui-nastase-9782933
9782933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.