Mediafax Talks about Auto Industry - Stroe: Pregătirile pentru lansarea "Logan 2" sunt în grafic

Postat la 28 iunie 2012 9 afişări

Pregătirile pentru "Logan 2" sunt în grafic, maşina urmând să fie lansată în acest an, a declarat, miercuri, Constantin Stroe, vicepreşedintele Automobile Dacia.

"Suntem în grafic. Vom ieşi anul acesta cu un produs nou", a afirmat Stroe, la conferinţa Mediafax Talks about Auto Industry, răspunzând unei întrebări. Întrebat în ce măsură "Logan 2" va fi similar actualului model, Stroe a spus că nu agreează termenul "Logan 2", că vor exista elemente de bază asemenătoare, mai ales pe partea de mecanică, dar "este o altă maşină". El a precizat că pentru construcţia unei maşini este nevoie de un ciclu tehnologic de cel puţin 3 ani şi jumătate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
stroe,
dacia,
logan 2
/actualitate/mediafax-talks-about-auto-industry-stroe-pregatirile-pentru-lansarea-logan-2-sunt-in-grafic-9789217
9789217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.