Meciul dintre Carl Froch şi Lucian Bute, în pericol de amânare. Boxerul român are o infecţie la picior

Postat la 07 mai 2012 45 afişări

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, este în pericol de amânare.

Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.

Boxinginsider.com susţine că alte detalii nu au fost date publicităţii, iar o decizie în privinţa disputării meciului nu a fost luată încă. În cazul în care Bute nu s-ar recupera până pe 26 mai, data disputării partidei ar putea fi mutată puţin.

Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carl Froch,
Lucian Bute,
infecţie
/actualitate/meciul-dintre-carl-froch-si-lucian-bute-in-pericol-de-amanare-boxerul-roman-are-o-infectie-la-picior-9601131
9601131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.