McCain: Trimiterea unui numar prea mic de militari in Afganistan ar fi o eroare "istorica"

Postat la 12 octombrie 2009 10 afişări

Senatorul republican american John McCain a declarat ca suplimentarea efectivelor din Afganistan cu mai putin de 40.000 de militari, numarul care ar fi fost cerut de comandantul american din teren, generalul Stanley McChrystal, "ar fi o eroare de proportii istorice", relateaza CNN.

Republicanul din Arizona, care a fost invins de Barack Obama la alegerile prezidentiale din 2008, s-a exprimat intr-un interviu difuzat duminica la emisiunea "State of the Union", pe postul CNN.

"Cred ca pericolul mai mare acum este o jumatate de masura, un fel de a incerca sa multumesti toate zonele spectrului politic", a subliniat McCain. "Si, din nou, am o mare intelegere pentru presedinte, pentru ca ia cele mai grele decizii pe care presedintii trebuie sa le ia, dar cred ca trebuie sa actioneze cu viteza".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Afganistan,
McCain,
militari,
trupe,
SUA
/actualitate/mccain-trimiterea-unui-numar-prea-mic-de-militari-in-afganistan-ar-fi-o-eroare-istorica-4981312
4981312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.