Mazars România este nominalizată la premiile European Tax Awards 2015

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 aprilie 2015 230 afişări

Compania Mazars România a fost selectată pe lista scurtă a firmelor finaliste în cadrul celei de a 11-a ediţii anuale a European Tax Awards, potrivit anunţului publicat de organizatorul competiţiei, publicaţia International Tax Review. Echipa Departamentului de Consultanţă Fiscală Mazars România este nominalizată la două categorii de premii - Central European Tax Firm of the Year şi Central European Transfer Pricing Firm of the Year.

Mazars România este nominalizată la premiile European Tax Awards 2015

Alături de echipa din România, în competiţia organizată de International Tax Review a intrat şi firma Mazars Denge Turcia, pentru premiul Turkey Tax Firm of the Year.

European Tax Awards este o competiţie anuală, organizată începând din 2005, care desemnează cei mai valoroşi profesionişti din domeniul consultanţei fiscale la nivel european. Lista nominalizărilor anunţată de International Tax Review pentru ediţia 2015 cuprinde 48 de categorii de premii naţionale şi 27 regionale. Vor fi acordate premii pentru firma europeană a anului în domeniile impozitare directă, preţuri de transfer, impozitare indirectă şi litigii fiscale, precum şi pentru tranzacţii care acoperă 11 arii de practică şi sectoare de business - pieţe de capital, fuziuni şi achiziţii, servicii financiare şi bancare etc.

Firmele au înscris în competiţie proiecte derulate în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2014. Finaliştii au fost desemnaţi în urma unui proces independent de evaluare realizat de echipa editorială a International Tax Review, selecţia proiectelor fiind făcută în funcţie de dimensiunea acestora, gradul de inovaţie şi de complexitate.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 21 mai 2015, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra.Mazars este o organizaţie internaţională, integrată şi independentă, specializată în servicii de audit, contabilitate, consultanţă fiscală şi juridică, cu peste 14,000 de angajaţi în 92 de ţări. În România, compania este prezenta din 1995.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazars-romania-este-nominalizata-la-premiile-european-tax-awards-2015-14108834
14108834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.