Masuri anti-canicula pentru detinuti: usi deschise, sport, dusuri si bauturi racoritoare

Postat la 14 august 2010 25 afişări

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dispus masuri pentru diminuarea disconfortului creat de canicula, in inchisori, printre acestea fiind stabilirea unui program continuu de aerisire a camerelor si lasarea usilor acestora deschise, prin rotatie, fiind asigurate doar cu grilaje.

Masurile au fost luate in scopul diminuarii starii de disconfort in randul detinutilor, precum si al reducerii riscului aparitiei unor eventuale focare de infectie pe sectiile de detinere, informeaza, sambata, ANP.

Printre aceste masuri se afla stabilirea unui program continuu de aerisire si ventilatie a camerelor de detinere si a spatiilor inchise unde se desfasoara activitati cu persoane private de libertate. Usile camerelor de detinere vor fi lasate deschise, prin rotatie, fiind asigurate doar cu grilajele metalice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
canicula,
detinuti,
caldura,
cod galben
/actualitate/masuri-anti-canicula-pentru-detinuti-usi-deschise-sport-dusuri-si-bauturi-racoritoare-6889755
6889755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.