Maşina de familie care nu se mai vinde la noi, dar pe care românii o aduc din Germania

Postat la 09 august 2021 506 afişări

Maşina de familie care nu se mai vinde la noi, dar pe care românii o aduc din Germania

Renault nu mai vinde în România această maşină de familie. Dar românii o apreciază în continuare atât de mult, încât o aduc din Germania.

Renault Grand Scenic este maşina de familie după care românii încă mai suspină. Astfel se explică faptul că aceia care îşi doresc un model cu şapte locuri, trec monovolumul francez pe listă. Cel mai simplu pentru ei este să-l aducă din Germania. Unii dintre ei aleg chiar să-l cumpere nou din reprezentanţă. Constructorul francez nu mai vinde Grand Scenic în ţara noastră, dar nici pe plan local. Compania a ales astfel să răspundă cererii mari de SUV-uri. Aşa se face că, la această oră, în portofoliul său există nu mai puţin de patru modele cu gardă mare la sol. Este vorba despre Captur, Kadjar, Koleos şi noul SUV Coupe, Arkana.

Renault Grand Scenic a rămas totuşi pe lista celor care îşi doresc un model cu şapte locuri şi nu îşi permit, de exemplu, un BMW X7 sau evită modele produse de Grupul Volkswagen.

În Germania, nouă, din reprezentanţă, această maşină de familie poate fi achiziţionată cu un preţ de pornire de 27.350 de euro. Este preţul trecut în dreptul versiunii entry-level, Zen, cu motorizarea TCe 115 GPF şi transmisie manuală.

Maşina vine echipată standard cu jante din oţel de 20 de inci, senzori de parcare şi o listă lungă de sisteme de asistenţă. Un ecran tactil de 7 inci, geamuri fumurii, aer condiţionat reglabil pe două zone completează lista de dotări.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familie,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.