Mărturia cutremurătoare a primilor martori care au ajuns la locul accidentului patronului Hexi Pharma: „Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea”

Postat la 26 mai 2016 3047 afişări

Mărturia cutremurătoare a primilor martori care au ajuns la locul accidentului patronului Hexi Pharma: „Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea”

O femeie care conducea maşina personală a ajuns la faţa locului, imediat după ce Dan Condrea s-a izbit în copac. Aceasta, împreună cu un biciclist, sunt cei doi martori ai accidentului patronului de la Hexi Pharma. Femeia a povestit, pe o reţea de socializare, că a ajuns la locul accidentului la 2-3 minute după impact. Tot aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Martora susţine că l-a văzut pe Condrea vorbind cu telefonul la ureche în timp ce a depăşit-o şi că este exclus ca el să fi fost urmărit îndeaproape de o altă maşină, în momentul când s-a izbit de copac.

Citeşte aici mărturia cutremurătoare a femeii: „Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
patron,
hexi pharma
/actualitate/marturia-cutremuratoare-a-primilor-martori-care-au-ajuns-la-locul-accidentului-patronului-hexi-pharma-asa-ceva-nu-am-mai-vazut-in-viata-mea-15375792
15375792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.