Maricel Păcuraru, Mircea Amariţei şi Sorin Barbu, urmăriţi penal în dosarul privind Realitatea Media

Postat la 15 octombrie 2013 49 afişări

Maricel Păcuraru, Mirel Mircea Amariţei şi Sorin Ionuţ Barbu sunt urmăriţi penal, fiind acuzaţi că, în cadrul procedurii insolvenţei Realitatea Media, au antedatat contracte de cesiune, pentru a prejudicia societatea, a anunţat, marţi, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Maricel Păcuraru, Mircea Amariţei şi Sorin Barbu, urmăriţi penal în dosarul privind Realitatea Media

 Procurorii anticorupţie le-au adus la cunoştinţă celor trei acuzaţiile din acest dosar, în care au mai fost puse sub învinuire alte nouă persoane, printre care fratele şi o apropiată a lui Elan Schwartzenberg.

"Din probele administrate până în prezent s-a stabilit că cei trei învinuiţi, în cadrul procedurii insolvenţei SC Realitatea Media, au derulat acţiuni infracţionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectivă", se arată într-un comunicat de presă al DNA remis marţi agenţiei MEDIAFAX.

La instrumentarea acestui dosar procurorii au fost sprijiniţi de poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română şi de jandarmi de la Brigada Specializată de Intervenţii, a precizat DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maricel-pacuraru-mircea-amaritei-si-sorin-barbu-urmariti-penal-in-dosarul-privind-realitatea-media-11514692
11514692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.