Marele succes al Targului Imobiliar: o garsoniera vanduta la licitatie

Postat la 28 septembrie 2009 43 afişări

Unica locuinta vanduta prin licitatie de tip olandez a fost o garsoniera din Prelungirea Ghencea, Bucuresti, licitatia plecand de la 33.000 de euro si oprindu-se la 31.200 euro.

"Parca niciodata nu s-a strans atat de multa lume. O sa fie aglomeratie mare la licitatie", spunea unul dintre organizatorii Targului Imobiliar National, gazduit pana ieri intr-un cort din Piata Constitutiei din Bucuresti.

Intr-adevar, licitatia de tip olandez pentru cele sapte apartamente scoase la vanzare a atras multi curiosi. O premiera in Romania, acest tip de licitatie se desfasoara in mod opus fata de una obisnuita.

Vanzatorul ofera un pret de pornire, iar in cazul in care acesta nu este acceptat de nici unul dintre potentialii cumparatori, pretul este scazut cu o suma fixa, pana cand cineva este dispus sa liciteze.

Cititi materialul pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Targ Imobiliar,
licitatie,
vanzari,
Gandul
/actualitate/marele-succes-al-targului-imobiliar-o-garsoniera-vanduta-la-licitatie-4939975
4939975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.