Marea Britanie are mai multi tineri someri si fara educatie decat Romania

Postat la 04 ianuarie 2011 46 afişări

Marea Britanie a devenit una dintre tarile occidentale cu o rata importanta a tinerilor fara loc de munca si fara educatie, potrivit unei analize a performantei tinerilor in Europa, "o situatie mai rea decat in Romania si Bulgaria", comenteaza The Daily Mail in editia electronica de marti.

Doar patru state din Uniunea Europeana (UE), si anume Portugalia, Spania, Italia si Malta, au avut, in 2008, o rata mai mare de tineri fara educatie si fara experienta de munca, iar 12 tari din Uniune au depasit Marea Britanie in decurs de cinci ani, intre care Franta, Germania, Belgia, Olanda si Irlanda."Pana si Romania si Bulgaria au depasit, acum, Marea Britanie in privinta proportiei de tineri cu o educatie decenta si sanse de a obtine un loc de munca", afirma publicatia, referindu-se la un studiu european.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
someri,
educatie,
The Daily Mail
/actualitate/marea-britanie-are-mai-multi-tineri-someri-si-fara-educatie-decat-romania-7861583
7861583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.