Mare atenţie: Piaţa auto europeană s-a prăbuşit cu 8,4% în august

Postat la 18 septembrie 2019 37 afişări

Înmatriculările auto au scăzut puternic în luna august în Uniunea Europeană, aducând din nou în prim-plan dificultăţile din industrie, care se luptă cu încetinirea cererii în pieţe cheie, precum şi cu tranziţia către maşini electrice, scrie Bloomberg.

Mare atenţie: Piaţa auto europeană s-a prăbuşit cu 8,4% în august

Vânzările de maşini noi au scăzut cu 8,4%, respectiv un volum de 1.041.856 unităţi, cel mai mare declin de anul acesta, potrivit Asociaţiei Producătorilor Europeni de Automobile. Scăderea este datorată în parte şi creşterii excepţionale din aceeaşi lună a anului trecut (+31,2), în condiţiile în care producătorii s-au grăbit să lanseze noi modele înaintea noilor reglementări pentru noxe.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
august,
piata auto,
prabusire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.