Manifestaţii la Londra: 10.000 de studenţi au protestat faţă de creşterea taxelor de înscriere la universitate

Postat la 10 noiembrie 2011 8 afişări

Studenţii urmau să manifesteze miercuri la Londra împotriva creşterii taxelor de înscriere la universitate şi reducerilor bugetare, sub o atentă supraveghere a poliţiei, la un an de la protestele de amploare care au degenerat în violenţe.

Organizatorii sperau ca la această manifestaţie din centrul capitalei britanice să participe aproximativ 10.000 de persoane. Studenţii protestatari urmează să treacă în apropiere de o tabără instalată de militanţi anticapitalişti în faţa catedralei Saint Paul. Poliţia, care a fost dur criticată pentru modul în care a gestionat şi reacţionat atât faţă de manifestaţiile studenţilor de la sfârşitul lui 2010, cât şi în timpul revoltelor din august, a mobilizat, de această dată, aproximativ 4.000 de oameni, care au primit autorizaţia să utilizeze gloanţe de cauciuc în caz de confruntare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
proteste,
studenti,
taxe,
universitate
/actualitate/manifestatii-la-londra-10-000-de-studenti-au-protestat-fata-de-cresterea-taxelor-de-inscriere-la-universitate-8955914
8955914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.