Mănescu vrea ca CFR Marfă să participe la un proiect de transport între Marea Baltică şi M. Neagră

Postat la 10 octombrie 2013 33 afişări

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, vrea ca CFR Marfă să participe la un proiect internaţional de transport al mărfurilor între Marea Baltică şi Marea Neagră, denumit Viking.

Mănescu vrea ca CFR Marfă să participe la un proiect de transport între Marea Baltică şi M. Neagră

 Mănescu a discutat despre proiect, miercuri, la Luxemburg, cu ministrul lituanian al Transporturilor, Rimantas Sinkevičius. Proiectul vizează transportul de produse între porturile Klapeida şi Odessa, din Lituania, respectiv Ucraina.

Contribuţia CFR Marfă ar consta în preluarea la transport în tranzit a unei părţi din traficul de containere realizat prin Viking pe reţeaua feroviara românească, între Giurgiuleşti/Galaţi sau Vadu Siret, implicând transbordarea containerelor, sau Ungheni şi Giurgiu/Ruse, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/manescu-vrea-ca-cfr-marfa-sa-participe-la-un-proiect-de-transport-intre-marea-baltica-si-m-neagra-11491659
11491659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.