Mândria Romei, celebrul Colosseum, a fost auditat de Deloitte. Monumentul a fost evaluat la 79 miliarde de euro

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 26 iulie 2022 300 afişări

Mândria Romei, celebrul Colosseum, a fost auditat de Deloitte. Monumentul a fost evaluat la 79 miliarde de euro

Colosseumul, unul dintre cele mai emblematice monumente din Italia, ar aduce 1,4 miliarde de euro anual la PIB-ul de 1,8 trilioane de al ţării , potrivit analiştilor. Valoarea totală a celebrului monument se ridică la suma de 79 de miliarde de euro scrie Bloomberg.

În urmă cu 10 ani, Zuckerberg a cumpărat uriaşa proprietate pentru 10 milioane de dolari. Ea este situată în cartierul Liberty Hill şi se întinde pe nu mai puţin de 7.000 de metri pătraţi.

În 2013, Zuckerberg şi soţia sa au început un proiect de renovare a proprietăţii construite în 1928, care a cuprins o spălătorie, o cramă, un bar şi alte upgrade-uri.

Miliardarul deţine şi alte propreităţi în Silicon Valley, Lake Tahoe şi Hawaii, potrivit Insider.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.