Mama lui Ioan Botis, asociata in 2005 cu sotia acestuia intr-o firma de recalificare

Postat la 28 aprilie 2011 55 afişări

Mama fostului ministru Ioan Botis a fost asociata cu sotia acestuia intr-o firma pentru recalificarea fortei de munca, infiintata in anul 2005, cand Botis era de un an director executiv al AJOFM Bistrita-Nasaud, iar societatea a fost inregistrata tot la domiciliul acestuia, scrie "Q Magazine".

Conform "Q Magazine", debutul mamei lui Ioan Botis in activitatile de selectie si plasare a fortei de munca s-a produs in 2005, cand fiul sau detinea deja de un an functia de director executiv al AJOFM Bistrita-Nasaud.

Mama viitorului ministru, Ana Botis, s-a asociat cu nora sa, Ligia Botis, in firma Centrul de angajare si recalificare Eurotehnologic SRL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ioan Botis,
firma,
recalificare,
/actualitate/mama-lui-ioan-botis-asociata-in-2005-cu-sotia-acestuia-intr-o-firma-de-recalificare-8199810
8199810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.