Mallurile Galleria Buzău şi Piatra Neamţ nu pot fi vândute din cauza rezultatelor foarte slabe

Postat la 21 martie 2014 34 afişări

Grupul israelian GTC a anunţat că nu poate vinde mallurile Galleria Buzău şi Piatra Neamţ din cauza rezultatelor financiare slabe, înregistrate pe fondul unor rate ridicate de neocupare şi nivelului redus al chiriilor, astfel că proiectele vor rămâne în portofoliul companiei.

Mallurile Galleria Buzău şi Piatra Neamţ nu pot fi vândute din cauza rezultatelor foarte slabe

 "În prezent, grupul are mai multe proiecte care nu sunt profitabile în principal din cauza unui grad mic de ocupare şi a unui nivel redus al chiriilor, incluzând Galleria Stara Zagora şi Galleria Burgas din Bulgaria, Galleria Piatra Neamţ, Galleria Buzău şi Galleria Arad în România, precum şi Avenue Mall Osijek în Croaţia. Grupul se află în imposibilitatea de a atrage noi chiriaşi şi de a creşte nivelul chiriei din cauza unor factori care nu ţin de controlul său, ci din cauza condiţiilor pieţei. Astfel, nu există nicio asigurare că vom putea vinde astfel de proiecte într-un timp rezonabil sau că le vom putea restructura pentru a limita pierderile", se arată în raportul financiar al companiei.

Astfel, centrele Galleria Piatra Neamţ şi Galleria Buzău au fost reclasificate în portofoliul companiei, din active disponibile la vânzare, în active generatoare de venituri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mallurile-galleria-buzau-si-piatra-neamt-nu-pot-fi-vandute-din-cauza-rezultatelor-foarte-slabe-12307288
12307288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.