Mall-ul Liberty Center din Rahova, executat silit, vândut la prima licitaţie. Preţul de pornire a fost de 60 de milioane de euro

Postat la 07 august 2012 13 afişări

Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucureştean Rahova, executat silit, a fost vândut la prima licitaţie publică, organizată marţi, la un preţ de pornire de 60 de milioane de euro.

"Tot ce putem spune este că mall-ul a fost adjudecat", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii biroului executorului judecătoresc Bogdan Dumitrache. Mall-ul, deţinut de compania nord-irlandeză Mivan şi familia Awdi, a fost scos la vânzare pentru datorii neachitate către trei bănci. Centrul comercial este executat pentru acoperirea unei creanţe de 61 milioane euro (debit principal, dobânzi şi penalităţi), iar creditorii sunt Eurobank EFG, Alpha Bank şi Bank of Cyprus.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
licitatie,
liberty,
executare silita
/actualitate/mall-ul-liberty-center-din-rahova-executat-silit-vandut-la-prima-licitatie-pretul-de-pornire-a-fost-de-60-de-milioane-de-euro-9928364
9928364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.