MAI vrea sa interzica vanzarea etnobotanicelor pe internet

Postat la 17 martie 2011 10 afişări

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, afirma ca ministerul lucreaza la un concept prin care se va putea combate vanzarea de produse etnobotanice si pe internet, concomitent cu actiunile de eliminare a magazinelor specifice.

Traian Igas a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Arad, ca urmatoarea etapa de lupta impotriva produselor etnobotanice vizeaza comertul online. "Impreuna cu Ministerul Sanatatii si al Agriculturii am semnat un ordin comun prin care actionam in vederea eliminarii de pe piata a acestor magazine care vand produse etnobotanice. Este o batalie dura cu tot ce inseamna distributia acestor produse si avem actiuni saptamanale in aceasta directie. In continuare, lucram si la capitolul privind vanzarea prin internet", a spus ministrul, care nu a oferit informatii suplimentare privind posibilitatile de combatere a comertului online de produse etnobotanice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
etnobotanice,
MAI,
interzicere,
vanzare,
internet
/actualitate/mai-vrea-sa-interzica-vanzarea-etnobotanicelor-pe-internet-8071262
8071262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.