Mai multe controale în noaptea de Paşti? Cîţu: Avem încredere în cetăţenii României

Autor: Laura Buciu Postat la 28 aprilie 2021 31 afişări

Premierul Florin Cîţu a spus, miercuri, că are încredere că românii vor respecta regulile în vigoare în noaptea de Paşti, fiind de părere că riscul unor eventuale petreceri private există oricând, nu doar în noaptea în care restricţiile se ridică.

Mai multe controale în noaptea de Paşti? Cîţu: Avem încredere în cetăţenii României

Întrebat dacă vor fi mai multe controale în noaptea de Paşti, premierul a spus că nu va fi deschis niciun restaurant.

„Nu e nimic deschis, singurele sunt lăcaşele de cult. Putem merge la biserică, pentru sărbătoarea Paştelui, şi atât. Deci avem încredere că oamenii vor sărbători Paştele, vor merge la sărbătoarea Paştelui şi vor respecta regulile în vigoare”, a spus Cîţu.

Potrivit acestuia, riscul ca unii cetăţeni să organizeze petreceri private există în orice altă perioadă.

„Acest risc există în fiecare zi al petrecerilor private, nu doar în acea noapte şi nu avem o problemă cu aşa ceva. Vă spun că în acest moment,, pentru sărbătoarea Paştelui am luat toate măsurile, am discutat cu cultele religioase şi suntem siguri că cetăţenii României vor respecta legislaţia în vigoare”, a mai spus premierul.

Creştinii ortodocşi sărbătoresc, duminică, Paştele, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică sunt ridicate restricţiile de circulaţie pentru ca oamenii să poată merge la biserică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paşti,
cîţu,
restricţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.