MAI: 7.900 de persoane au protestat luni, la nivel naţional

Postat la 17 ianuarie 2012 8 afişări

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Admnistraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru, a declarat că luni, la nivel naţional au protestat 7.900 de persoane, dintre care peste 900 în Capitală, 29 de proteste sunt în desfăşurare, iar alte zece au fost finalizate.

Numărul persoanelor care protestează, luni seară, la Sibiu, faţă de Guvern şi preşedintele Traian Băsescu a ajuns la aproximativ 1.800, participanţii scandând şi numele regelui Mihai, în timp ce au străbătut jumătate din traseul stabilit pentru marş. De asemenea, la Cluj-Napoca sunt peste o mie de persoane, iar din cauza manifestaţiei traficul rutier este blocat pe un bulevard din centrul oraşului. Din mulţime au fost aruncate câteva petarde pe şosea, clădirea Prefecturii fiind înconjurată de jandarmi. Protestatarii au afişat un banner pe care scria "Alături de huliganii din Bucureşti".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
mai,
basescu,
miting
/actualitate/mai-7-900-de-persoane-au-protestat-luni-la-nivel-national-9150932
9150932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.