Magnaţii din China şi Rusia în căutarea lui Mary Poppins - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 23 august 2011 40 afişări

Mary Poppins şi-a ales cu siguranţă era greşită pentru a lucra ca bonă. Bonele norocoase din Londra pot câştiga salarii fabuloase graţie fluxului mare de oameni bogaţi din Rusia, China şi India care vor ca copiii lor să înveţe engleza de la un nativ, scrie site-ul businessinsider.com.

Spre exemplu, salariul de bază la agenţia Imperial Nannies este de 75.000 de dolari. Pe lângă salariu bonele pot beneficia de cazare, maşină, haine şi călătoriile luxoase. O familie bogată din Rusia a raportat că a oferit peste 200.000 de dolari pentru o dădacă de top.

"Bineînţeles că munca nu este deloc uşoară", potrivit fondatorului agenţiei. "Bonele trebuie să meargă în locuri cu o cultură complet diferită, într-un mediu extrem de bogat la o familie cu valori complet diferite.

Familiile din Rusia cer ca bona să fie la datorie şase zile pe săptămână. Copiii sunt însoţiţi întotdeauna de bodyguarzi. Sunt supravegheaţi de camere video peste tot. Părinţii sunt foarte atenţi atunci când vine vorba de copiii lor şi din cauza faptului că îi îmbracă doar cu haine de designeri nu au voie să se murdărească. Copiii din Rusia nu poartă Gap", a mai completat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Magnaţii,
China,
Rusia,
bone
/actualitate/magnatii-din-china-si-rusia-in-cautarea-lui-mary-poppins-galerie-foto-8645012
8645012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.