MAE: Atacul la adresa minorului român, incalificabil. Aşteptăm aducerea în justiţie a responsabililor

Postat la 17 iunie 2014 70 afişări

Ministerul de Externe consideră că actul căruia i-a căzut victimă minorul agresat în Franţa este "cu totul incalificabil" şi îşi exprimă aşteptarea ca autorităţile franceze să ia toate măsurile necesare pentru aducerea în faţa justiţiei a persoanelor responsabile.

MAE: Atacul la adresa minorului român, incalificabil. Aşteptăm aducerea în justiţie a responsabililor

 "Ministerul Afacerilor Externe solicită autorităţilor franceze să clarifice în cel mai scurt timp circumstanţele în care s-au produs evenimentele de la Pierrefitte-sur-Seine, din data de 13 iunie 2014, relatate de mass-media. De asemenea, MAE îşi exprimă aşteptarea ca autorităţile franceze să ia toate măsurile necesare pentru identificarea şi aducerea în faţa justiţiei a persoanelor responsabile de atrocităţile comise asupra unui cetăţean minor presupus de origine română", se arată în reacţia MAE, după ce un minor rom din România a fost bătut de aproximativ 12 persoane care îl suspectau de comiterea unor spargeri într-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, în zona central-nordică a Franţei.

Ministerul Afacerilor Externe consideră "cu totul incalificabil actul căruia i-a căzut victimă minorul agresat" în localitatea franceză Pierrefitte-sur-Seine.

Potrivit MAE, "un asemenea act nu îşi găseşte absolut nicio justificare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mae-atacul-la-adresa-minorului-roman-incalificabil-asteptam-aducerea-in-justitie-a-responsabililor-12776557
12776557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.