Madonna, declaraţii scandaloase. Serviciile Secrete americane au început imediat o investigaţie

Postat la 23 ianuarie 2017 15272 afişări

Madonna a gafat rău de tot! Declaraţiile reginei pop au stârnit controverse în întreaga lume, iar Serviciile Secrete americane au început imediat o investigaţie.

Madonna, declaraţii scandaloase. Serviciile Secrete americane au început imediat o investigaţie

Regina muzicii pop, Madonna, va fi investigată de Serviciile Secrete din Statele Unite, după ce, în timpul discursului susţinut la ”Marşul Femeilor” anti-Trump, din Washington, a spus că vrea să arunce în aer Casa Albă, scrie Daily Mail.

Discursul controversat al Madonnei, susţinut la ”Marşul Femeilor” anti-Trump, din Washington, a atras atenţia Serviciilor Secrete, după ce cântăreaţa a înjurat pe scenă de câteva ori şi a afirmat că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.