Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Postat la 23 aprilie 2011 45 afişări

Lumina Sfanta s-a coborat peste Mormantul Mantuitorului Hristos din Ierusalim la ora 14.15, iar o delegatie a Patriarhiei Romane a adus in tara lumina care a fost impartita reprezentantilor tuturor eparhiilor din tara prezenti, sambata, la Aeroportul "Henri Coanda".

Lumina Sfanta s-a pogorat la Ierusalim, sambata, la ora 14.15, iar peste mai putin de cinci ore a ajuns in Romania , fiind adusa de la Biserica Sfantului Mormant de o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor. Din delegatie a facut parte si preacuviosul parinte Timotei Aioanei, Mare Eclesiarh al Catedralei Patriarhale si Exarhul cultural al Arhiepiscopiei Bucurestilor. Preasfintitul Parinte Episcop-vicar Varsanufie Prahoveanul a declarat, la sosirea in salonul oficial al Aeroportului "Henri Coanda" ca "a mers pentru binecuvantarea credinciosilor la Ierusalim pentru a lua Sfanta Lumina".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paste,
inviere,
hristos,
lumina,
sarbatoare
/actualitate/lumina-sfanta-de-la-ierusalim-a-ajuns-in-romania-8186683
8186683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.