Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria companiei

Postat la 20 septembrie 2013 102 afişări

Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german, potrivit Bloomberg.

 Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria companiei

 Compania germana a precizat, joi, ca aceasta comanda include 34 de avioane Boeing 777-9X si 25 de aparate Airbus A350-900, precum si optiuni de achizitie a inca 30 de aeronave din fiecare tip. Livrarile de avioane A350 vor incepe in 2016, iar cele de aparate Boeing in 2020.

Achizitiile fac parte din campania de modernizare initiata sub conducerea directorului general Christoph Franz, care a surprins in aceasta saptamana pietele anuntand ca va pleca anul viitor din companie pentru a conduce grupul farmaceutiv elvetian Roche Holding.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lufthansa-face-cea-mai-mare-comanda-de-avioane-din-istoria-companiei-11363582
11363582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.