Luarea de mita la Vama Siret, un proces coordonat, organizat ierarhic

Postat la 07 februarie 2011 36 afişări

Luarea de mita de la PTF Siret nu este sporadica, accidentala, ci este un proces coordonat, organizat ierarhic in care fiecare isi are rolul stabilit, isi cunoaste si isi asuma riscul si totodata isi primeste recompensa in masura contributiei la comiterea faptei, noteaza Curtea de Apel Bucuresti.

Primii 15 arestati in cazul de la Siret sunt politistii de frontiera Elena Cosmicius, Mihai Doru Tocila, Elena Cosic, Andrei Ciobanu, Sorin Sumaniuc, Iulian Radu, Matei Constantin Florin, Vasile Secrier, Constantin Doru Andrisan, Virgil Jitariuc, Adrian Holca, Daniel Grigoras, Toader Ilieis, Cristian Filipoaia si Vasile Ovidiu Sasu. Ei au fost arestati, vineri, de catre un judecator al Curtii de Apel Bucuresti (CAB), care si-a motivat decizia si a fost publicata luni. In sedinta de vineri, cand s-a solicitat arestarea acestora, procurorul a sustinut ca inculpatii au comis, in concurs, infractiuni grave, prima, o infractiune de crima organizata, fiind o pluralitate constituita cu un numar mare de autori, iar cealalta, o infractiune continuata, de coruptie cu un numar foarte mare de acte materiale. Altfel spus, exista nu numai infractiuni grave, ci si cauze de agravare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Siret,
vama,
arest,
mita,
proces
/actualitate/luarea-de-mita-la-vama-siret-un-proces-coordonat-organizat-ierarhic-7960903
7960903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.