Loteria s-a demodat – un britanic a castigat 1,5 milioane de lire la cursele de cai

Autor: Ana Raduta Postat la 09 martie 2011 25 afişări

Britanicul, in varsta de 60 de ani, a castigat potul cel mare cu un bilet in valoare de doua lire.

De profesie inginer, Steve Whiteley nu a mai avut niciodata un asemenea noroc la cursele de cai, drept pentru care nu se astepta sa castige mai mult de cateva lire, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Britanicul a pariat la Tote Jackpot, un sistem care inglobeaza pariurile jucatorilor din toata tara, care trebuie ca intr-un singur bilet sa treaca numele castigatoare ale tuturor celor sase curse. Potul cel mare se imparte apoi intre cei care au identificat corect toti cei sase castigatori.

De aceasta data, cursele au fost castigate de cai destul de slab cotati, sustinuti doar de Steve Whiteley. Ultima cursa a fost castigata de un cal denumit Lupita, al carui jocheu, Jessica Lodge, nu avusese nicio victorie in ultimele 28 de confruntari. Mai mult deact atat, nici Whiteley nu era un parior cu experienta, acesta spunand ca nu pariaza la cursele de cai de mai mult de doua ori pe an. Pana acum, niciodata nu a castigat mai mult de 100 de lire.

Spune insa ca, in ciuda faptului ca a castigat aceasta suma impresionanta, are de gand sa duca in continuare un stil de viata simplu. Spre exemplu, sotiei sale, care tocmai a implinit 60 de ani, i-a daruit o felicitare care nu a costat mai mult de o jumatate de lira. Nu are de gand nici sa renunte la munca sa, in schimb planuieste o calatorie in Australia, alaturi de sotia sa, Jill.

Sursa:dailymail.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Loteri,
castig,
curse de cai
/actualitate/loteria-s-a-demodat-un-britanic-a-castigat-1-5-milioane-de-lire-la-cursele-de-cai-8047617
8047617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.