Locul de muncă oferit de o primărie, plătit cu 10.000 de lei pe lună şi pentru care nu se găsesc oameni. Care este de fapt motivul

Postat la 15 februarie 2022 329 afişări

Locul de muncă oferit de o primărie, plătit cu 10.000 de lei pe lună şi pentru care nu se găsesc oameni. Care este de fapt motivul

Primăria Cluj-Napoca oferă 10.000 de lei pe post de IT-ist. Emil Boc spune că niciun IT-ist nu vrea să lucreze pe 10.000 de lei.

Salariile IT-iştilor din Cluj sunt mai mari decât cele din Bucureşti.

Care mai doreşte, care mai pofteşte? – 10.000 de lei sau 2.000 de euro – atât oferă salariu Primăria Cluj-Napoca pentru postul de IT-ist.

Reacţii? ZERO. Niciun IT-ist nu vrea să vină să lucreze la primărie pe banii ăştia. Emil Boc recunoaşte. Ştie că salariul e prea mic în raport cu ofertele din privat, dar nu poate mări salariul.

„Suntem oraşul cu cea mai mare concentrare de IT-işti pe metru pătrat din Europa. IT-ul este industria care dă slujbele viitorului şi de aici vin locurile de muncă bine plătite. Inovarea şi IT-ul reprezintă o forţă puternică” – a anunţat primarul Boc.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munca,
oameni,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.