Liviu Dragnea: Guvernanţii să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 noiembrie 2021 364 afişări

Liviu Dragnea le cere guvernanţilor să iasă public şi să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască în lunile de iarnă: din ce să îşi ia mâncare şi medicamente, cum să îşi plătească facturile sau să îşi cumpere lemne de foc.

Liviu Dragnea: Guvernanţii să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască

„În numele tuturor românilor pensionari care mi-au scris în această perioadă, cer guvernanţilor să iasă public şi să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască în lunile de iarnă: din ce să îşi ia mâncare şi medicamente, cum să îşi plătească facturile sau să îşi cumpere lemne de foc”, transmite Liviu Dragnea într-un comunicat al Alianţei Pentru Patrie.

Fostul lider PSD le cere politicienilor să le spună pensionarilor cum să nu moară de foame, boală sau frig.

„Dacă nu sunteţi în stare să faceţi un buget de ţară, faceţi măcar bugetul unui român care e forţat să se descurce cu 700 de lei pe lună. Hai, ieşiţi public şi vorbiţi cu oamenii de rând, cu românii! Spuneţi-le un lucru simplu: cum să facă să nu moară de foame, boală sau frig iarna asta”, conchide fostul lider ocial-democrat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
pensii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.