Lista celor mai bune licee din tara. Iasiul, record de olimpici

Postat la 02 septembrie 2010 37 afişări

Daca s-ar uita cu atentie la topul liceelor din Romania, elevii ambitiosi de scoala generala ar arunca cat colo iPod-ul si si-ar jura ca nu mai lasa cartea din mana pana la sfarsitul gimnaziului.

La cele mai bune dintre ele, mediile la admitere bat spre zece, promovabilitatea la Bac spre suta la suta iar olimpicii se numara cu zecile si sutele. In clasamentul liceelor romanesti, conduce Colegiul National "Santul Sava" din Capitala, urmat de Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, pe a treia pozitie aflandu-se Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati. Topul a fost realizat prin ponderarea mediei de admitere (50%), mediei de la examenul de BAC (30%) si mediei rezultatelor obtinute la olimpiade (20%).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
licee,
scoala,
cursuri,
elevi
/actualitate/lista-celor-mai-bune-licee-din-tara-iasiul-record-de-olimpici-7084188
7084188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.