Lipsa vieţii personale, printre minusurile meseriei de însoţitor de bord

Postat la 28 februarie 2016 166 afişări

Lipsa vieţii personale, printre minusurile meseriei de însoţitor de bord

Numărul mare ale orelor nedormite şi lipsa vieţii personale sunt câteva dificultăţi pe care le întâlnesc angajaţii care sunt însoţitori de bord, una dintre cele mai râvnite meserii.

“Viaţa care ţi-o oferă acest job este una luxoasă, te obişnuieşti să bei cel mai bun ceai din Capetown, să bei o cafea bună în Londra, să iei un mic dejun în Auckland sau să îţi faci cumpărăturile în New York”, spune Eduard E. (30 de ani), care a activat ca însoţitor de bord timp de peste trei ani.

Tânărul clujean a lucrat timp de peste trei ani în cadrul unei companii aeriene din Orientul Mijlociu, job la care a renunţat acum circa jumătate de an, pornindu-şi propria afacere.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lipsa-vietii-personale-printre-minusurile-meseriei-de-insotitor-de-bord-15090072
15090072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.