Lidl retrage de la vânzare un produs după ce a fost detectată Salmonella

Postat la 05 iulie 2019 33 afişări

Lidl a retras de la vânzare produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, produs de Goodies Meat Production SRL, după ce producătorul a detectat, în urma unei analize, Salmonella spp.

Lidl retrage de la vânzare un produs după ce a fost detectată Salmonella

Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza), precizează retailerul.

„Clienţii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
retragere,
vanzare,
detectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.