Lidl deschide săptămâna viitoare un nou magazin în Bucureşti

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 14 septembrie 2014 120 afişări

Retailerul german Lidl deschide joi, 18 septembrie, un nou magazin în Bucureşti, reţeaua sa din România ajungând astfel la 180 de magazine, potrivit unui anunţ al companiei.

Noua unitate este situată pe strada Prelungirea Ghencea nr. 88 - 92.

De la începutul anului, Lidl a deschis 11 magazine noi, în Craiova, Eforie Nord, Târgu Neamţ, Iaşi, Arad, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Craiova şi Timişoara, a schimbat locaţia unui magazin din Târgu Mureş şi a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anunţat pentru acest an 15 deschideri.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurenţei, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările din 2012, fiind depăşit de Kaufland şi Carrefour.

Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de hipermarketuri Kaufland.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LIDL,
MAGAZIN,
/actualitate/lidl-deschide-saptamana-viitoare-un-nou-magazin-in-bucuresti-13265298
13265298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.