Liderul PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, a demisionat din funcţiile din partid

Postat la 08 februarie 2013 20 afişări

Liderul PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a demisionat, vineri, din funcţiile deţinute în partid, trimiţând o scrisoare conducerii centrale a PNL în care îşi exprimă nemulţumirea legată de modul în care filiala clujeană este tratată de liderii centrali.

În scrisoarea transmisă liderilor centrali ai PNL, Uioreanu expune zece motive care l-au determinat să demisioneze, între care nerespectarea Statutului partidului în convocarea unor şedinţe ale filialei Cluj a PNL şi modul în care organizaţia clujeană este tratată de conducerea centrală.

În 14 decembrie 2012, Horea Uioreanu a fost ales preşedinte interimar al PNL Cluj-Napoca, fiind desemnat să se ocupe de organizarea alegerilor la filiala municipală, care vor avea loc în luna martie. El a mai deţinut funcţia de preşedinte al PNL Cluj-Napoca şi în perioada 2000-2005.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lider,
PNL,
Cluj-Napoca,
Horea Uioreanu,
partid
/actualitate/liderul-pnl-cluj-napoca-horea-uioreanu-a-demisionat-din-functiile-din-partid-10551227
10551227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.