Leroy Merlin anunţă contractarea unui teren de 4 hectare pentru construcţia unui nou magazin în Bucureşti

Autor: Georgiana Călin Postat la 04 octombrie 2017 558 afişări

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial şi unul dintre liderii pieţei de bricolaj din România, anunţă semnarea unui contract de achiziţie teren de aproximativ 40.000 mp în zona Pallady, Bucureşti.

Leroy Merlin anunţă contractarea unui teren de 4 hectare pentru construcţia unui nou magazin în Bucureşti

Noul magazin Leroy Merlin va fi situat în zona Theodor Pallady, sector 3, în Bucureşti şi este planificat pentru deschidere în anul 2019. În noul magazin din Bucureşti, care acoperă zona de est a capitalei urmează să lucreze aproximativ 150 de noi angajaţi ce vor fi în permanentă la dispoziţia clienţilor, astfel încât fiecare să primească cele mai bune sfaturi pentru alegerea soluţiilor adaptate dorinţelor, nevoilor şi bugetului sau.

“După integrarea magazinelor bauMax în cultură şi filosofia de afaceri a Leroy Merlin, am spus că planurile de extindere în România nu se vor opri aici. De atunci, am deschis deja un nou magazin la Oradea, pregătim deschiderea unui nou magazin în Craiova şi iată că acum anunţăm planuri concrete pentru un nou magazin în Bucureşti, cel de-al treilea din capitală. Vom reuşi astfel să acoperim şi partea de est a Bucureştiului, care este foarte dinamică în ultimii 3 ani şi suntem bucuroşi că în curând şi locuitorii de aici vor putea avea acces la produsele şi serviciile noastre, care ne diferenţiază pe piaţă.“ a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.