Leonardo DiCaprio a donat 7 milioane de dolari pentru conservarea oceanelor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 iunie 2014 48 afişări

Leonardo DiCaprio a donat 7 milioane de dolari pentru conservarea oceanelor

Actorul Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru implicarea în proiecte de protejare a mediului şi pentru faptul că este unul dintre cei mai ecologişti actori de la Hollywood. El a participa pe 17 iunie la conferinţa "Oceanele noastre", organizată de departamentul de stat american, în cadrul căreia a promis să doneze 7 milioane de dolari, pe parcursul următorilor doi ani, pentru a ajuta eforturile de conservare a oceanelor.

"Distrugem oceanul şi resursele sale vitale, şi doar pentru că nu putem observa de pe uscat toate aceste lucruri nu înseamnă că ele nu există", a declarat actorul. "Aceste lucruri trebuie să se termine".

În cadrul galei "Oceanele noastre", sumele strânse de organizatori au fost de aproape două miliarde de dolari.

DiCaprio, nominalizat de cinci ori la premiile Oscar, a mai făcut de-a lungul timpului donaţii către grupări ce au ca activitate protejarea mediului. Actorul cunoscut pentru rolurile din "Titanic", "Inception" sau "Marele Gatsby" are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/leonardo-dicaprio-a-donat-7-milioane-de-dolari-pentru-conservarea-oceanelor-12794614
12794614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.