Leicester a înregistrat un profit de 19 milioane de euro în urma câştigării Premier League

Postat la 02 martie 2017 64 afişări

Leicester City a înregistrat un profit de 19.1 milioane de euro în sezonul competiţional 2015-2016, în care a câştigat trofeul Premier League pentru prima dată în istorie, profit în scădere cu aproximativ 12 milioane de euro faţă de precedenta stagiune, notează AFP.

Leicester a înregistrat un profit de 19 milioane de euro în urma câştigării Premier League

După succesul de anul trecut, în contul clubului au intrat peste 30 de milioane de euro doar din partea organizatorilor competiţiei. Banii din drepturile TV şi din vânzarea biletelor au contribuit de asemenea la creşterea substanţială a încasărilor.

După 26 de etape din sezonul actual de Premier League, Leicester se află pe locul 15, la doar două puncte de zona retrogradării, iar antrenorul italian Claudio Ranieri a fost demis. Craig Shakespeare asigură interimatul şi a înregistrat o victorie cu Liverpool, scor 3-1.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.