Laurentiu Mironescu, chemat la DNA pentru a participa la perchezitia informatica

Postat la 26 iulie 2011 24 afişări

Fostul secretar general al Ministerului de Interne, Laurentiu Mironescu, s-a prezentat la DNA, marti, unde a asistat la perchezitia informatica facuta de procurorii anticoruptie asupra celor trei laptopuri ale sale ridicate in urma descinderilor din Portul Constanta.

La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Mironescu a declarat ca a fost chemat de procurori sa asiste la perchezitia informatica privind trei laptopuri ale sale, ridicate in urma descinderilor din Portul Constanta. Mironescu a precizat ca unul dintre laptopuri i-a si fost returnat, urmand ca pentru celelalte doua sa se prezinte in jurul orei 16.00 pentru a le ridica. Fostul secretar de stat a fost insotit de unul dintre aparatorii sai. Laurentiu Mironescu, arestat initial in dosarul privind afacerile ilegale din Portul Constanta, a parasit arestul preventiv in urma deciziei din 21 iunie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Tot atunci au fost eliberati si Liviu Bratu - adjunct al sefului Biroului Vamal Constanta Sud Agigea, Adrian Patrascu - ofiter de politie, comandant al "Grupului de nave" Constanta din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera si Corneliu Paun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
mironescu,
DNA,
perchezitie
/actualitate/laurentiu-mironescu-chemat-la-dna-pentru-a-participa-la-perchezitia-informatica-8526015
8526015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.