Laura Codruţa Kovesi cere despăgubiri după ce zborul din Belgia a avut peste 20 de ore întârziere: „Erau şi două persoane cu cârje”

Autor: Vasile Magradean Postat la 20 decembrie 2019 220 afişări

Procurorul şef european Laura Codruţa Kovesi a depus o plângere pentru a primi despăgubiri după ce zborul din Belgia spre Cluj-Napoca a avut o întârziere de peste 20 de ore.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, vineri, pe Aeroportul International „Avram Iancu" din Cluj-Napoca, unde a sosit de la Liege, că în avion erau 181 de pasageri şi nimeni de la companie nu le-a oferit explicaţii.

„Bine că am ajuns acasă, am stat peste 20 de ore, de joi de la ora 14.00, după check-in ne-au anunţat că avionul are 3 ore întârziere, apoi alte două ore jumătate. La ora 22.00 ne-au anunţat că trebuie să ne mutăm pe aeroportul din Liege, iar check-in, bagaje, ne-au dus într-un terminal mai izolat şi ne-au spus că s-a anulat zborul, asta în jurul orei 2.00 noaptea. Am depus o plângere (pentru despăgubiri - n.r.), aştept să văd reacţia companiei la sesizarea pe care am depus-o. Am fost 181 de pasageri, unii erau cu bebeluşi, au rămas fără lapte, nu era nimic deschis să cumpere de mâncare. Erau şi două persoane cu cârje, bolnavi, care aveau anumite nevoi, nu a venit nimeni de la companie să ne explice ce se întâmplă, nu am ştiut dacă mai plecăm sau nu", a spus Kovesi.

Potrivit acesteia, pasagerii au sunat la Wizz Air, dar nu a răspuns nimeni, iar vineri dimineaţă consulatul României s-a implicat pentru a le acorda asistenţă.

Peste 180 de pasageri au fost blocaţi 20 ore pe aeroportul din Liege, Belgia. Aceştia ar fi trebuit să ajungă, încă de joi, la Cluj-Napoca, însă zborul lor a fost anulat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kovesi,
întârziere,
zbor,
despagubiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.