Lanţ hotelier austriac: Românii sunt turişti care combină cultura cu shopping-ul

Autor: Liviu Iancu Postat la 30 aprilie 2015 76 afişări

Turiştii români care ajung în Viena sunt interesaţi, în general, de oferta culturală, dar o combină şi cu shopping-ul, potrivit unui comunicat al lanţului hotelier austriac K+K transmis joi MEDIAFAX.

Lanţul austriac este un business familiar şi deţine 10 hoteluri în marile metropole europene (Londra, Paris, Barcelona, München, Viena - 2, Budapesta, Praga - 2 si Bucureşti) şi un restaurant în Salzburg.

"Contigentul românilor care înnoptează în hotelurile noastre a crescut constant în ultimii ani. Aceştia sunt fie oameni de afaceri, fie turişti interesaţi de oferta culturală sau turişti interesaţi de shopping. Ultimul segment este predominant în perioada sărbătorilor de iarnă", se arată în comunicat.

În anul 2014, în hotelurile K+K s-au cazat peste 10.000 de români.

"Oaspeţii români sunt clienţi fideli şi revin cu plăcere. Ei sunt în general focusaţi pe oferta culturală a Vienei, dar se bucură şi de proximitatea cunoscutei străzi comerciale Marihilferstrasse, combinând perfect consumul cultural cu shoppingul. Românii sunt oaspeţi buni şi sunt apreciaţi de personalul hotelurilor noastre", se mai arată în comunicat.

Pentru viitorul apropriat, austriecii au în plan atât o extindere a lanţului, prin deschiderea unor hoteluri noi, cât şi modernizarea constantă a celor existente. Lanţul deţine în România hotelul K+K Elisabeta din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
K+K,
ROMÂNIA,
/actualitate/lant-hotelier-austriac-romanii-sunt-turisti-care-combina-cultura-cu-shopping-ul-14183270
14183270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.