Aleksandr Lukaşenko: Belarusul rămâne un spaţiu al "stabilităţii şi ordinii"

Autor: Mihai Draghici Postat la 29 aprilie 2015 59 afişări

Belarusul rămâne o "insulă de stabilitate şi ordine" chiar dacă în Europa se simte "mirosul de război", susţine preşedintele Aleksandr Lukaşenko, citat de Radio Free Europe / Radio Liberty.

"Belarusul rămâne o insulă de stabilitate şi ordine, în contextul în care în Europa se simte mirosul de război", a spus Lukaşenko.

"Tensiunile din Europa sunt la nivelul celor din timpul Războiului Rece", apreciat liderul regimului autoritarist de la Minsk, referindu-se la tensiunile dintre Occident şi Rusia pe tema crizei din Ucraina.

"Păstrăm în memorie lecţiile celui de-al II-lea Război Mondial. Am pierdut milioane de oameni. Obiectivul nostru actual este păstrarea valorilor cele mai importante - pacea şi stabilitatea", a spus Lukaşenko, în vârstă de 60 de ani, aflat la conducerea Belarusului din 1994.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LUKAŞENKO,
BELARUS,
/actualitate/aleksandr-lukasenko-belarusul-ramane-un-spatiu-al-stabilitatii-si-ordinii-14178945
14178945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.